Skip to content
Politică

Băsescu o dă de gol pe Udrea

Președintele Traian Băsescu a declarat joi seara că își dorește ca președintele PMP Elena Udrea să „își lase electoratul liber”, în turul II al prezidențialelor din 16 noiembrie.

„Mi-aș dori să lase electoratul liber, chiar dacă îl consider pe Ponta cel mai mare dușman al democrației. Ea a spus că vrea să candideze, să se consacre ca om politic și cu intenția de a și câștiga și cu intenția de a își consolida partidul. Mi-ar plăcea să nu negocieze voturile în turul II.

Mi s-ar părea imoral ca după ce oamenii au avut încredere în tine, după ce n-ai intrat în turul II, să negocieze. Să dea o sugestie de vot, dar fără să negocieze cu vreunul din candidații turului II. Îi va îndemna pe alegătorii săi să meargă la vot și dacă n-ar negocia cu nimeni o să indice unul dintre candidați. Cred că se va orienta către dreapta. Măcar să nu se compromită, că numai dreapta nu e asta”, a spus Băsescu.

Președintele PMP Elena Udrea a declarat că i s-a cerut să se retragă din cursa pentru alegerile prezidențiale, însă s-a poziționat ferm, afirmând că nu o va face.

3 comentarii la “Băsescu o dă de gol pe Udrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *