Skip to content
Politică

Băsescu trage de mânecă PNL: Mă aștept să propună un candidat!

libertatea.ro

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, duminică seara, la postul de televiziune România TV, a afirmat că Opoziția trebuie să îi prezinte președintelui Klaus Iohannis o alternativă la propunerea PSD, iar PNL, în calitate de al doilea partid politic parlamentar, are obligația să facă acest lucru.

Mai mult, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu s susținut că formațiunea pe care conduce va face o nominalizare pentru funcția de premier, dacă Partidul Național Liberal (PNL) nu va face acest lucru

El a precizat că, în cursul dimineții de luni, liderul PNL, Ludovic Orban va avea o discuție cu un reprezentant al PMP în contextul consultărilor de la Cotroceni pentru nominalizarea unui premier.

Întrebat ce mandat va avea reprezentantul PMP la discuțiile cu liberalii, fostul șef de stat a răspuns: „Să vadă ce vrea PNL. PNL va propune premier. Dacă PNL o face, o va face PMP. (…) Eu mă aștept ca PNL să-și facă datoria de al doilea partid parlamentar, adică să propună candidat. Dacă va avea un candidat vă asigur că PMP îl va susține, dar dacă nu va avea, PMP va face propunere”, a declarat Băsescu.

1 comentariu la “Băsescu trage de mânecă PNL: Mă aștept să propună un candidat!

  1. PNL a ajuns rau de tot.Singura speranta era sa fie ales Viorel Catarama,dar liberalii nu sunt oameni care lupte pentru redresarea partidului.Ei asteapta ca si ALDE un partid care sa-i ia la guvernare.Deci PNL o sa propuna de forma un candidat,dar ei asteapta o propunere de la PSD ca sa-i solicite sa guverneze ca pe vremea USL-ului.Ma mira fostii PDL-isti,care au luat partidul de la 7% si l-au dus la 35%,au guvernat 3 ani si au dat de doua ori presedintele Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *