Skip to content
Politică

Băsescu tună și fulgeră: Grup de politruci!

reporterntv.ro

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, comentează, luni seara, pe pagina personală de Facebook, dezbaterea de către ”un grup de politruci” a pericolului de dezmembrare a țării și le recomandă membrilor acestui grup să vorbească despre unirea României cu Republica Moldova.

Citiți și Dezvăluiri incendiare despre rețeaua lui Soros în România

Într-o investigație a Evenimentului Zilei se arată cum miliardarul George Soros a ajuns să se implice în politica din România. Fundația Soros deschisă la București, care acum se numeşte Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, a finanţat o serie de ONG-uri din România.

”Decât despre dezmembrare, mai bine despre UNIRE?
Un grup de politruci, unii pentru că sunt analişti rataţi de politică externă, iar alţii politicieni fără substanţă, au lansat în dezbatere publică tema pericolului dezmembrării ţării.
Pentru prima categorie este emblematic un domn pe nume Alexandru Cumpănaşu, realizator al emisiunii “Ambasador România” de la Realitatea TV. Omul a lansat săptămâna trecută un document de inspiraţie moscovită, împănat cu declaraţii făcute în direct precum că “ştie el din surse de la marile puteri” că, în doi ani, România riscă să fie dezmembrată.
Din a doua categorie, grupul de parlamentari Ghiţă, Savu, Ponta şi Diaconu năvălesc pe televiziuni şi susţin sau lasă să se înţeleagă că ONG-urile finanţate de George Soroş ar premedita, la rându-le, vânzarea şi dezmembrarea ţării.
De fapt ce au făcut cei patru politicieni? Au preluat informaţiile dintr-o excelentă anchetă a jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei în care sunt prezentate informaţii cu privire la finanţarea de către George Soroş a unor ONG-uri din România, le-au mixat cu analiza de sorginte moscovită despre dezmembrarea ţării lansată de analistul ratat Alexandru Cumpănaşu, care însă nu a spus cine sunt “marile puteri” ce urmează să dezmembreze România.
Din dilemă ne-au scos parlamentarii Ghiţă, Ponta, Diaconu şi Savu care au lansat teoria dezmembrării ţării de către ONG-urile finanţate de George Soroş. Adică susţin ei, Pipidi, Guşeth, abulicul Ghinea, Mihaiu, Ioniţă etc. ar fi dezmembratorii de ţară. Deci, înţeleg eu, chiar „marile puteri” ale nefericitului Cumpănaşu.
Cine poate crede minciuna că oameni ca Pipidi, Guşeth, abulicul Ghinea, Mihaiu, Ioniţă etc, pot şi vor să dezmembreze ţara în timp ce SRI, SIE, Ministerul de Interne, Ministerul Apărării, parchete şi alte instituţii ale statului dorm în ghete?
Ce au făcut domnii Ponta, Ghiţă, Savu şi Diaconu arată că, pentru unii politicieni şi analişti de politică externă rataţi, nici un subiect de campanie nu este exclus, inclusiv acela al dezmembrării propriei ţări.
Băieţi, oare decât să vânturaţi minciuna dezmembrării, n-ar fi mai corect să preluaţi tema UNIRII?
PS-Ar fi important ca jurnaliştii de la Evenimentul Zilei să continue investigaţia legată de finanţarea ONG-urilor implicate în educarea politicienilor, a partidelor şi a poporului român. Până la urmă, ar fi corect să ştim: cât de la Soroş, cât de la bugetul de stat, cât de la UE, cât de la firme, cât de la persoane fizice. Sunt sigur că doamna Pipidi nu are nimic împotrivă”, a scris Traian Băsescu pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *