Skip to content
Politică

Băsescu tună și fulgeră: „Nesimțirea de a țipa degeaba!” Atac dur la adresa lui Ponta, Tăriceanu, Zgonea

În ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook, fostul președinte Traian Băsescu a lansat o serie de atacuri la adresa fostului premier Victor Ponta, președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu și a „nepotului lui Mihai Viteazul, zis şi Zorro”.

”Nesimţirea de a ţipa degeaba 

" "

Guvernul a emis o Ordonanţă de Urgenţă făcînd modificări importante în Codul de Procedură Penală şi în Codul Penal. Imediat, Victor Viorel Ponta, Călin Popescu Tăriceanu şi alţi parlamentari au sărit ca arşi acuzînd guvernul de abuz. Nu cred că este aşa.
De mai bine de doi ani, trebuie modificate peste 40 de articole din cele două coduri, urmare a deciziilor CCR. În tot acest timp, Parlamentul nu şi-a găsit timp să-şi îndeplinească atribuţiile constituţionale de a pune legile în acord cu deciziile CCR, mai ales că trebuia respectat şi termenul legal ca modificările să se facă în 45 zile de la publicarea deciziei CCR în Monitorul Oficial.
Şi atunci cum puteţi spune că a făcut Guvernul un abuz, cînd, de fapt, voi, parlamentarii, aţi făcut un abuz, nefăcînd la timp modificările legislative şi astfel nerespectînd legea? Tot aici intră fără drept de apel şi Nepotul lui Mihai Viteazul, zis şi Zorro.”, a transmis Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *