Skip to content
Politică

Băsescu urechează Parchetul General: Oare unde erau procurorii când…

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a comentat pe pagina sa de Facebook decizia Parchetului General de a-l trimite în judecată în dosarul în care este acuzat că a amenințat-o pe Gabriela Firea.

Băsescu a comentat cu ironie și a lansat o întrebare pentru Parchetul General: „Oare unde erau procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman când asupra mea şi a familiei mele se proferau aceste ameninţări?”

Redăm mai jos mesajul fostului președinte al României:

„De bună seamă, nu este un dosar politic
Aflu de la un post de televiziune că procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman (aflată în continuă consultare cu Mihalache) au avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată şi s-a speriat de declaraţiile mele la adresa soţului, primar de Voluntari.
Cu certitudine, cînd Ponta şi Antonescu, însoţiţi de Doamna Firea, mobilizau şi instigau zeci de mii de oameni să urle pe stadioane “Băsescu la puşcărie” nu era nicio ameninţare, era o dezmierdare. Cum dezmierdare era şi când doamna Firea o acuza în mod mincinos pe fiica mea că a făcut o tranzacţie ilegală.
Oare unde erau procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman când asupra mea şi a familiei mele se proferau aceste ameninţări ?
Până la urmă, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandat de Procuror Sef Secţie …
Am convingerea că Parchetul General trebuie să rămână în afara jocurilor politice.
PS – Înţeleg că Parchetul General a rezolvat marile dosare ale Revoluției şi mineriadelor, drept pentru care a venit vremea anchetării declaraţiilor politice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *