Skip to content
Politică

Băsescu zguduie scena politică: România are nevoie de un premier ca mine!

Fostul președinte al României Traian Băsescu zguduie scena politică, după ce a afirmat, duminică, la România TV, că România nu are un politician mai potrivit pentru funcția de premier decât este acesta.

„România nu are un politician care să poată fi premier mai bun decât mine, nu are. De ce? Pentru că în afară de Ion Iliescu care a cunoscut statul, al doilea om care ştie statul cu bune şi cu rele sunt eu. Ion Iliescu nu l-a reformat pentru că n-a vrut. Eu am vrut, dar n-am putut pentru că n-am avut decât trei ani şi patru luni guvern care să nu-mi fi fost ostil, pe Boc. În rest am avut Guvernul Ponta, am avut Guvernul Tăriceanu. România are nevoie, făcând abstracţie de mine acum, are nevoie de un premier care să ştie statul, să ştie hibele statului unde sunt”, a spus Traian Băsescu.

„Dacă Iohannis ar şti la ora asta (ceea ce ştiu eu-n.r.)… va şti dacă va face două mandate, va afla şi el ce ştiu şi eu despre stat şi unde-s găurile, unde-s butoanele, ce trebuie reformat. Dar degeaba ştii dacă eşti la Cotroceni, trebuie să fii la Executiv, că aici poţi da ordonanţe de urgenţă, ordonanţe, proiecte de legi, aici ai o majoritate în Parlament, aici poţi schimba ţara”, a mai adăugat fostul preşedinte.

Mai mult, Traian Băsescu a făcut o analiză pe ultimul eurobarometru și susține că datele politice ale acestui sondaj arată o scădere puternică a dreptei în România.

„Dacă vă uitați bine pe sondaje, veți observa că dreapta a scăzut foarte mult în 2016, față de anul 2015. Toate aceste procente nu s-au dus toate spre stânga, doar 4%, restul s-au situat undeva pe centru„,a explicat Traian Băsescu.

Sursa foto: radioconstanta.ro

 

1 comentariu la “Băsescu zguduie scena politică: România are nevoie de un premier ca mine!

  1. In toate functiile executive pe care le-a avut individul a facut numai nenorociri:In primul mandat la m.t.intrebat de nave spune ca el n-a semnat nimic parca un vapor era un scaun,in al doilea mandat a concluzionat marele specislist ca nu avem nevoie de autostrazi,ce sa mai vorbim de primaria generala, ca presedinte avea in E.U.a doua sursa de informatii dupa S.R..I.asta demonstreza ce jalnic poate fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *