PSnews

Ediția de București

Bătăi de cap în Sectorul 2: reabilitarea a adus PLOAIE într-un bloc

pixabay.com

Mai mulți locuitori ai Sectorului 2 au avut parte de bătăi de cap după ce reabilitarea blocului în care trăiesc a adus PLOAIE în respectivul imobil.

Din cauza lucrărilor de mântuială, locatarii unui bloc din cartierul bucureștean Pantelimon s-au trezit că le plouă în casă, chiar de Paști. Municipalitatea Sectorului 2 promit că problemele vor fi remediate rapid, dar oamenii cer despăgubiri, relatează Digi24.ro.

Imobilul este în reabilitare, iar terasa nu are încă izolaţie. Oamenii spun că este pentru a treia oară în ultimele luni când trec prin această situaţie. Reprezentanţii firmei care se ocupă de reabilitarea termică nu au vrut să discute cu reporterii televiziunii citate, dar și-au trimis câţiva angajaţi care să rezolve situaţia.

„Firma respectivă va trebui să repare toate apartamentele care au probleme în urma ploilor sau a oricăror alte incidente”, spune Dan Cristian Popescu (viceprimarul PNL al Sectorului 2), adăugând că acest contract de reabilitare a fost atribuit pe vremea fostului primar Neculai Onțanu.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi