Skip to content
Politică

Bătăi de cap pentru Olguța Vasilescu. PROTEST în fața Ministerului Muncii

RTV.net

Mai multe persoane protestează în fața Ministerului Muncii pentru a-și cere un drept pe care îl au și toți ceilalți oameni.

Astfel, peste 400 de oameni cu dizabilități, reprezentanți și susținători ai acestora din întreaga țară ies în stradă, nemulțumiți de ordonanța de urgență cu privire la angajarea oamenilor cu deficiențe în Unitățile Protejate Autorizate.

Protestul are scopul de susținere a 2.000 de persoane cu dizabilități care sunt angajate în Unități Protejate Autorizate. Oamenii nu vor să intre în șomaj, începând cu data de 1 septembrie, în urma adoptării ordonanței 60/2017, transmite Libertatea.ro.

„Oamenii aceştia nu vor să devină asistaţi sociali sau cerşetori. Guvernul României a rămas surd la toate apelurile noastre de a nu vota prevederile acestei ordonanţe, fără o perioada tranzitorie şi fără măsuri de suport pentru angajatorii de persoane cu dizabilităţi. Prin urmare, de la 1 septembrie, angajaţii cu dizabilităţi îşi vor pierde locurile de muncă, pentru că unităţile protejate autorizate, lipsite de orice facilitate fiscală sau economică, vor intra în faliment” se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *