Skip to content
Sport

Bătaia din octombrie s-a lăsat cu consecințe; Khabib Nurmagomedov, suspendat nouă luni, iar Conor McGregor şase luni

Comisia sportivă a statului Nevada l-a suspendat nouă luni pe luptătorul rus Khabib Nurmagomedov şi şase luni pe irlandezul Conor McGregor, după incidentele de la meciul pe care l-au disputat anul trecut, la 6 octombrie, informează News.ro..

În plus, Nurmagomedov a fost amendat cu 500.000 de dolari, iar McGregor cu 50.000 de dolari.

Doi membri ai stafului rusului, Abubakar Nurmagomedov şi Zubaira Tuhugov, au dost suspendaţi câte un an şi amendaţi cu câte 25.000 de dolari.

Rusul ar putea obţine o reducere a suspendării dacă va accepta să participe la realizarea şi distribuirea unui spot publictar împotriva hărţuirii.

Sancţiunile celor doi sunt valabile din 6 octombrie 2018.

Rusul Khabib Nurmagomedov şi-a păstrat titlul mondial la categoria uşoară a UFC, învingându-l, la Las Vegas, prin ştrangulare, în repriza a patra, pe irlandezul Conor McGregor. Partida a fost urmată de o bătaie între stafurile celor doi luptători, dar şi între spectatori.

Poliţia a intervenit şi a arestat trei membri ai echipei rusului.

Incidentele au izbucnit în cuşcă şi în afara ei după ce Nurmagomedov s-a dus în zona publicului să-l bată pe Dillon Danis, din echipa irlandezului. Apoi, un fan a escaladat peretele şi a intrat în cuşcă, lovindu-l de mai multe ori pe la spate pe McGregor.

Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis şi în rândul spectatorilor prezenţi în T-Mobile Arena din Las Vegas. Forţele de ordine au intervenit pentru a calma situaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *