Skip to content
Politică

Bătaia, modă în Primăria București. Ciucu (PNL): Se întâmplă des! EXCLUSIV

www.b365.ro

Încă un opozant al actualei Puteri este amenințat cu bătaia, iar de această dată scandalul a coborât din mediul parlamentar spre administrația publică din București.

Ciprian Ciucu, consilier general al PNL, declară că a fost amenințat cu bătaia de un coleg pesedist în comisiile de specialitate, după ce a criticat risipa  de bani publici la care se dedă Gabriela Firea, prin creșterea fondurilor de salarii a cele 22 de firme-paravan constituite sub umbrea administrației locale.

Incidentul vine după ce, în vară două consilliere USR au fost bruscate de alți reprezentanți ai PSD în Consiliul General al Municipiului București, iar în această lună vicepreședintele senatului, Mihai Goțiu, a fost bătut în pauza unei emisiuni de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada, caz urmat apoi de o altercație întregistrată între senatorul PSD Niculae Bădălău și depuatul PNL Marin Anton.

Ciucu a fost amenințat de pesedistul Mircea Ardeleanu, care i-a promis „un scaun în cap”, în prezența altor 10 martori.

Pentru PSNews.ro, Ciucu afirmă că politica pumnului și prezentarea de argumente contondente a devenit aproape o modă printre consilierii Gabrielei Firea, astfel de scene fiind frecvente în comisiile de specialitate desfășurate în CGMB.„Nu o să depun plângere. Au mai fost 10 persoane de față, dar toți sunt PSD-iști. Chestii de genul acesta se petrec des, în special în cadrul ședințelor pe comisii de specialitate. Există mereu tensiune în aceste sedințe, pentru că, na, le cerem diferite dovezi, diferite argumente.

În comisii, în general, nu suntem mai mult de 2-3 reprezentanți ai Opoziției. Mircea Ardeleanu și-a pierdut calmul. E șocant, dar. ..da…, noroc că nu este vreunul care să fi făcut și aikido!”, face haz de necaz liberalul, făcând referire la episodul bătăii lui Goțiu, sociologul Mirel Palada fiind practicant al artelor marțiale.

Deranjat de declarațiile mele prin care am expus cum banii de la investiții se duc către buzunarele pesediștilor din consiliile de administrație ale firmelor nou înființate de către Firea/PSD/ALDE, Mircea Ardeleanu, m-a amenințat cu bătaia, „un scaun în cap” asta chiar în biroul Președintelui de Ședință, unde mă aflam pentru a fi prezent la lucrările comisiei de transporturi din CGMB și de față cu vreo 10 oameni.

Acesta este atmosfera toxică din PMB. Vă imaginați, pe mine mă afectează la 14 metri în spate, astfel de amenințări pentru că sunt bărbat. Dar, după cum știți, au fost colege de la USR care au fost bruscate”, a menționat liderul de grup a consilierilor liberali și pe pagina sa de Facebook.

400 milioane lei au fost tăiate la rectificarea de buget de la capitolul investiții pentru a crește salariile angajaților din cele 22 de firme înființate în acest an de municipalitate, lucru reclamat de consilierii opoziției ca un adevărat jaf din bugetul public al Capitalei.

" "
" "

1 comentariu la “Bătaia, modă în Primăria București. Ciucu (PNL): Se întâmplă des! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *