Skip to content
Politică

Bătaie de joc à la Tudose: i-a luat 3 luni ca să producă o bâlbâială agramată DOCUMENT

obiectivbr.ro

Vedeți mai jos cum și-a bătut joc Mihai Tudose de un parlamentar al opoziției: premierului i-au fost necesare aproape trei luni ca să îi răspundă de mântuială și agramat celui care îi adresase interpelarea.

Mai precis, prim-ministrul nu a fost în stare să spună când va fi gata Șoseaua de Centură din Cluj-Napoca. Ideea se vede foarte clar în răspunsul la interpelarea înaintată de către deputatul PNL Sorin Moldovan, fost președinte al Tineretului Național Liberal (TNL). Interpelarea datează de pe 4 octombrie și o găsiți AICI.

„De 86 de zile a avut nevoie domnul Mihai Tudose – Prim-Ministru al României, pentru a îmi spune o dată clară la care Guvernul României va demara procedurile pentru Centura Metropolitană a Clujului. Răspunsul îl găsiți aici (http://www.cdep.ro/interpel/2017/r668B.pdf) și vă pot spune că nu conține o dată concretă așa cum am solicitat!

În finalul răspunsului este menționată și semnarea protocolului între autoritățile locale, respectiv Primăria Cluj-Napoca și CNAIR. Modul în care a fost formulat răspunsul îmi lasă impresia că trebuie să fim recunoscători Guvernului fiindcă au permis autorităților locale să le facă treaba și să și plătească pentru asta!

#CenturaCluj #DeputatDeCluj”, a scris Moldovan joi seară pe Facebook, atașând imaginea de mai jos.

Fotografia postată de Sorin Moldovan.

Ca să fim mai exacți, iată cum sună „răspunsul” șefului de Guvern, înregistrat la Camera Deputaților pe 29 decembrie:

„Calendarul de implementare al proiectului (corect: „a proiectului” – n.r.) va putea fi elaborat și comunicat după finalizarea studiului de fezabilitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *