Skip to content
Politică

Bătaie de joc în cel mai mare parc natural din estul Europei! Cum se renovează Parcul Romanescu FOTO

Bătaie de joc în cel mai mare parc natural din estul Europei! Vedeţi mai jos cum decurge renovarea Parcului „Nicolae Romanescu” din Craiova.

Miercuri, în jurul prânzului, în groapa din Parcul „Romanescu“ au fost aruncate, în afară de câteva resturi vegetale, și unele borduri care datau de la înființarea parcului, iar la ora 18:00, bordurile au reapărut, în mod misterios, la marginea gropii, scrie Gazeta de Sud.

" "

După ce Garda de Mediu Dolj a decis, săptămâna trecută, să amendeze cu 5.000 de lei RAADPFL, pentru că a săpat nelegal o groapă imensă în Parcul „Romanescu“, regia din subordinea Primăriei Craiova s-a apucat să astupe hăul, presată și de termenul de 15 zile dat de organele de control. Până miercuri la prânz, RAADPFL nu reușise să arunce decât ceva pământ și câteva crengi uscate în groapa de mari dimensiuni, „din cauza vremii nefavorabile“, după cum au precizat reprezentanții regiei. Ce a șocat însă este soarta unora dintre bordurile originale ale Parcului „Romanescu“. Depozitate în preajmă, bordurile au ajuns în groapă, astupate cu pământ, fără ca nimeni să poată oferi vreo explicație. Conducerea RAADPFL susținea, miercuri, în jurul orei 14.00, că nu știe cum au ajuns bordurile în groapă, dar până seara (ora 18.00) acestea au apărut, în mod misterios, la marginea gropii. Cine le-a împins în groapă și, mai ales, cine le-a scos sunt întrebări la care RAADPFL nu a putut oferi un răspuns.

 Vedeţi AICI galeria foto cu starea Parcului „Nicolae Romanescu” din Craiova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *