Skip to content
Politică

Bătaie de joc în ograda lui Negoiță: bani pentru copii, aruncați pe iPhone-uri

facebook.com

Vedeți mai jos un caz de bătaie de joc în ograda lui Robert Negoiță, primarul PSD al Sectorului 3: mai precis, despre cum Protecția Copilului aruncă în stânga și în dreapta cu bani pe iPhone-uri.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 3 a achizitionat la inceputul lunii mai 30 de abonamente cu iPhone 7, inclus de la compania Vodafone, potrivit informatiilor publicate pe e-licitatie.ro, site-ul de achizitii publice. In anuntul de atribuire nu se specifica pe ce perioada va fi incheiat contractul, relatează Hotnews.

DGASPC Sector 3 a achizitionat servicii de telefonie mobila in valoare de  10.116 lei/luna (circa 2225 euro), astfel:

– 30 x abonamente TOP Apeluri si SMS-uri in flota proprie: nelimitat Apeluri si SMS-uri nationale: nelimitat MB nationali: 4 GB; 30 terminale iPhone 7 32GB space grey 4G+ – pret unitar 45 euro;

– 70 x abonamente MEDIU Apeluri si SMS-uri in flota proprie: nelimitat Apeluri si SMS-uri in retea: nelimitat Apeluri si SMS-uri nationale: 400 MB nationali: 2GB; 45 Vodafone Smart First 7 – pret unitar 7.5 euro;

– 700 x abonamente MINI Apeluri si SMS-uri in flota proprie: nelimitat Apeluri si SMS-uri in retea: 150 Apeluri si SMS-uri nationale: 130 – pret unitar 0.5 euro.

Site-ul de știri a solicitat un punct de vedere DGASPC Sector 3, dar instituția nu a răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *