Skip to content
București Știri locale

Bătaie în stradă după o șicanare în trafic în Capitală: un motociclist a atacat cu cuțitul un șofer

Facebook

UPDATE 10.55

Autorităţile judiciare din Bucureşti au deschis un dosar de cercetare penală, după o şicanare în trafic. Trei bărbaţi au fost implicaţi într-un conflict fizic, doi fiind răniţi.

”În data de 21 mai 2022, în jurul orei 22. 30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că 3 bărbaţi sunt implicaţi într-un conflict fizic. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, precum şi echipaje de prim ajutor”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că au fost identificaţi toţi cei implicaţi, un conducător auto, pasagerul din auto şi un conducător moto. ”Din primele date a rezultat faptul că pe fondul unei şicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercaţie, în urma căreia conducătorul auto şi cel moto au suferit anumite vătămări. Au fost evaluaţi medical la faţa locului”, a mai precizat Poliţia.

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

____________________________________________________________________________

Ştire iniţială

Un șofer și un motociclist care s-au șicanat în trafic, în București, s-au luat la bătaie, cel din urmă având la el un cuțit. Incidentul a avut loc sâmbătă seară în trafic, în Capitală, în zona Fântânii Miorița.

În ajutorul șoferului a sărit și un pasager cu care acesta era în mașină. Potrivit informațiilor citate de Digi 24, motociclistul avea și o armă albă cu care i-a atacat pe cei doi. Participanții la încăierare au fost identificați, au fost evaluați de medici la fața locului și apoi duși la spital pentru îngrijiri. Cazul este cercetat de Secția 2 Poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *