Bătaie în toată regula într-un mall din București. De unde a pornit conflictul

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

O bătaie în toată regula a avut loc la intrarea într-un cinematograf dintr-un centru comercial din Sectorul 6 din București.

Din primele informații, se pare că incidentul s-a produs după ce două femei s-au certat pe tema ordinii de acces în sala de cinema.
Se pare că incidentul s-a petrecut vineri, 22 decembrie.

Ce spune Poliția

Se pare că incidentul s-a petrecut vineri, 22 decembrie.

„La data de 22 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30, prin sistem 112, de către o persoană, cu privire la faptul că, în interiorul unui cinematograf, din Sectorul 6, are loc un conflict între mai multe persoane. Deplasându-se cu operativitate la adresă, polițiștii din cadrul subunității au depistat patru persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 28 de ani, implicate în eveniment.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, bazat pe faptul că nu este respectat rândul pentru intrarea în sală, două femei s-ar fi agresat fizic, reciproc. De asemenea, în același context, patru bărbați, din două grupuri distincte, ar fi intervenit pentru a aplana conflictul, la rândul lor agresându-se fizic.

Nicio persoană nu a necesitat intervenția unui echipaj medical. Cercetările sunt continuate de către Sectia 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, informează Direcția Generala de Poliție a Municipiului București.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL