Skip to content
Politică

Bătălia acoperiților. Turcescu acuză un senator PSD că lucrează pentru servicii

agerpres.ro

Contrele din Comisia de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009 s-au mutat în sfera colaborării cu serviciile de informații. După ce luni, 29 mai, fostul candidat la președinție Mircea Geoană a șters pe jos cu Robert Turcescu afirmând că în nicio democrație autentică  nu s-a ajunge la situația în care „un ofițer acoperit să modereze o confruntare între candidați”, acum a venit rândul acestuia  să riposteze.

Turcescu nu a putut să îl ia la țintă pe Mircea Geoană, dar a răbufnit împotriva unui parlamentar PSD prezent la lucrările comisiei, senatorul Adrian Țuțuianu.

Țuțuianu aa ridicat problema intervențiilor în comisie ale lui Turcescu, întrebându-l dacă intervine în calitate de ofițer acoperit, moment în care fostul realizator de emisiuni TV a replicat: „Uitaţi-vă atent la dumneavoastră, domnule Ţuţuianu, şi mai discutăm”, menționează evz.ro.

Țuțuianu este și președintele Comisiei de control a SRI din Senat, iar Turcescu a sugerat în cadrul unei emisiuni a postului B1Tv că acesta ar fi omul care se află la butoanele Comisiei de anchetă a alegerilor prezidențiale și nu Mihai Fifor.

„Nu conduce Fifor comisia! Domnul Fifor este un om rezonabil, așa cum l-am văzut eu. Comisia este condusă de domnul Țuțuianu! Ca să fie foarte clar. Deci domnul Țuțuianu, care conduce și comisia SRI, este cel care dictează direcția, dacă vreți…”, a comentat Turcescu în emisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *