Skip to content
Politică

Bătălia Dragnea – Tudose. Fost lider PSD: Au început să mă roage să mă reînscriu în partid! EXCLUSIV

psd-ploiesti.ro
" "

Ape din ce in ce mai tulburi pe scena politică din România. PSD, partidul de guvernamant, traverseaza probabil una dintre cele mai zbuciumate perioade din existenta sa, iar asta o dovedesc chiar foști lideri ai social-democraților.

Astfel, fostul lider TSD, cunoscut ca apropiat al lui Victor Ponta, a postat luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care susține că:

" "
" "

„Am o veste proastă pentru Liviu Dragnea: au început să mă sune președinți de organizații, să mă roage să mă reînscriu în PSD”, fostul deputat PSD, Mihai Sturzu.

În acest context, contactat de redacția de știri PSNEWS.RO, pentru a oferi mai multe informații cu privire la informația transmisă pe pagina sa de Facebook, fostul lider al TSD ne-a dezvăluit că ”de câteva zile este contactat de  președinți de organizații PSD”, care ”îl roagă să revină în partid”.

”De câteva zile sunt contactat de președinți de organizații PSD, care mă roagă să mă întorc în partid. Nu vreau să le dau nume. Situația asta mi se pare chiar amuzantă, având în vedere cele întâmplate. S-a ajuns în situația în care se trădează unii pe alții de 3 ori pe zi. Mie nu îmi este dor de ei. Atenția mea este acum focusată pe altceva: Joi plec la Toulouse, incep type ratingul pentru Airbus A320. Până în mai o sa fiu la cursuri, după care o sa am baza la Cluj...”, ne-a declarat Mihai Sturzu.

Mai mult, fostul deputat a susținut că ”înafară de Ponta”, nu a mai ținut legătură cu nimeni din politică

”Inafară de Ponta, nu am mai tinut legatura cu cei din politica. În ceea ce îl privește pe Victor Ponta, eu o să îl sprijin cu tot ce pot. Momentan nu m-am înscris în pro România dar nu ma intereseaza nici functiile in partid, nici cele alese”, a conchis fostul PSD-ist.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *