Skip to content
Puterea Știrilor Video

Bătălie strânsă Mutu-Ciucu pentru Sectorul 6. Actualul primar își ironizează rivalul: Începe să caute prin canale, prin ghenele de gunoi

Invitat în studioul Puterea Știrilor, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat că mulți dintre adversarii săi politici se descalifică, pentru că ”încep să caute prin spatele blocului, în canale, prin ghenele de gunoi, că uite ce nu face Mutu”, edilul făcând aluzie la principalul său contracandidat, liberalul Ciprian Ciucu.

Gabriel Mutu este încrezător în propriile forțe, afirmând despre contracandidații săi că ”nu vor câștiga„ pentru că consideră că „acest fotoliu de primar este o jucărie cu care se pot juca ei după data de 27 septembrie, dar n-o vor face”.

”Însă ce este trist este că nu văd un contracandidat care să vină cu ceva concret. Dom’le, eu când am preluat mandatul de la liberali în 2016, dacă aș fi stat cum stau ei să arate populației ce nenorocire e în sector… Adică eu chiar aveam ce să arăt. Gândiși-vă că erau tone de gunoi la colț de stradă, dar ar fi însemnat să pierd timp prețios din ceea ce aveam de făcut.

Eu nu înțeleg care este mentalitatea acestor domni care se văd primari și nu înțeleg de ce nu se focusează pe ceea ce au ei capacitate să ofere oamenilor. Asta este o abordare totul greșită pentru un om care vrea să primească voturile din partea oamenilor pentru acestă poziție importantă de primar de sector”, a adăugat edilul, la Puterea Știrilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *