Skip to content
Politică

Bate vânt de remaniere în Guvernul Dăncilă: ținte pictate pe mai mulți miniștri

Inquam Photos / George Calin

Bate vânt de remaniere în Guvernul condus de premierul PSD-ist Viorica Dăncilă. Concret: surse politice ne-au dezvăluit că Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au luat în calcul o remaniere chiar zilele acestea.

Mai mulți miniștri au intrat în vizorul lui Liviu Dragnea

Astfel, potrivit surselor noastre, miniștri care ar fi luați în calcul pentru a fi remaniați sunt: ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrul Românilor de Pretutindeni Natalia Intotero, ministrul Sănătății Sorina Pintea, ministrul Afacerilor Externe Teodor Meleşcanu şi viceprim-ministrul Ana Birchall.

Conform surselor, lipsa de reacţie a lui Teodor Meleşcanu şi a Anei Birchal la ieşirile liderilor europeni pe tema justiţiei nu a fost privită cu ochi buni la Palatul Victoria.

Facem precizarea că, atât Rovana Plumb, cât și Natalia Intotero sunt pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare 2019. Amintim că ultima remaniere a Guvernului a avut loc la sfârșitul anului trecut iar mai mulți miniștri au rămas înafara aparatului guvernamental, printre ei aflându-se și ex-ministrul Muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *