Skip to content
Politică

Bate vant de remaniere la Guvern. Ce ministri ar fi vizati?

Respingerea motiunii de cenzura de vineri din Parlament nu pare a aduce linistea la Palatul Victoria. Potrivit unor surse politice din PSD citate de Antena 3, Victor Ponta are in vedere o remaniere mai ampla.

Dupa cum arata Antena 3, s-ar putea recurge la o remaniere mai ampla pana la finalul acestei luni ar fi declarat surse din PSD. Victor Ponta se gandeste la schimbarea garniturii de ministri ca urmare a problemelor aparute la nivelul guvernului. Ca atare, se simte nevoia de o schimbare pentru ca premierul si PSD vor sa recastige increderea in psd.

Acest proces de remaniere ar putea sa inceapa cu doi ministri care au fost cooptati la remanierea din iarna. Acestia sunt Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, si Andrei Gerea, ministrul Energiei, ambii din partidul condus de Calin Popescu-Tariceanu. Celor doi li se reproseaza absenta din spatiul public si ca activitatea lor e nesatisfacatorare.

Insa, sunt vizati si ministri din garnitura PSD care ar putea fi remaniati. Robert Cazanciuc ar putea fi inlocuit asa cum vor marea majoritate a organizatiilor PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *