Beat criţă la 7:00 dimineaţa, şi-a dus copiii cu maşina la şcoală. Băuse 1 litru de palincă şi 10 beri

alcool test politia
Sursă foto: Poliția Română

Un sătmărean a băut un litru de pălincă și zece beri, iar dimineața și-a pus copiii minori în mașină și i-a dus la școală. Doar că la întoarcerea spre casă, acesta a fost oprit de către un echipaj de Poliție Rutieră, rezultând o alcoolemie foarte mare. Sătmăreanul a fost trimis în judecată  urmând să își aștepte sentința la Judecătoria Satu Mare.

Conform informațiilor PresaSM, sătmăreanul – de profesie mecanic auto – a condus autoturismul marca Volkswagen pe strada Lebedei, având o îmbibaţie alcoolică de 2,32 g/l alcool pur în sânge la proba I, respectiv 2,25 g/l alcool pur în sânge la proba II. Acesta a fost prins de polițiști la ora 07.51.

Citeşte mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: