Skip to content
Societate

Beatrice Mahler: La „Marius Nasta” este angajat un singur pompier, care este în concediu de șase luni

Inquam Photos / George Calin

La Institutul „Marius Nasta” din București este angajat un singur pompier, dar acesta este în concediu de șase luni, a declarat managerul instituției sanitare, Beatrice Mahler.

Potrivit lui Beatrice Mahler, s-a ajuns la această situație pentru că pompierul respectiv a combinat concediile medicale cu cel de odihnă.

Managerul spitalului a afirmat că ar fi nevoie de o schimbare a legislației pentru a evita astfel de situații.

Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat Este nevoie de o reevaluare în acest sens. Dacă vrei să te implici, trebuie să fii alături de oameni„, a spus Mahler.

Ea a precizat că echipa tehnică, care verifică instalațiile este formată din trei angajați, și că în institut sunt doi electricieni.

Beatrice Mahler a menționat că cei care au sunat la 112 au văzut flacără și fum, dar că focul s-a stins repede, „de la sine”.

Mahler a făcut precizări și despre modul în care personalul medical a intervenit la incidentul de duminică seară.

Angajații și colegii mei s-au comportat exemplar, toți din pavilionul Covid au intrat în zona roșie, adică 24 de persoane – personal medical, asistente, infirmiere, brancardieri„, a spus Mahler.

Potrivit managerului, medicii de gardă au luat legătura cu familia fiecărui pacient, informează digi24.ro.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, spune că, din primele informații, la unitatea mobilă ATI de la Institutul „Marius Nasta” din București nu a fost vorba despre un incendiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *