Skip to content
Politică

BEC a admis protocoalele de constituire a Alianţei PSD-UNPR-PC şi a ACL

Biroul Electoral Central a admis protocoalele de constituire a Alianţei electorale PSD-UNPR-PC şi a Alianţei electorale Alianţa Creştin-Liberală Partidul Naţional Liberal – Partidul Democrat Liberal (ACL PNL-PDL), potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

Totodată, BEC a adoptat o decizie de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alianţa Naţională a Agricultorilor, formată din Mişcarea Agricultorilor din România şi Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale.

" "

S-a luat şi o decizie de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alternativa Naţională, formată din Partidul Socialist Român şi Partidul Dreptăţii Sociale.

BEC a adoptat o hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a birourilor electorale constituite pentru alegerea şefului statului şi a aparatului de lucru al acestora şi o decizie privind documentele pe care trebuie să le conţină propunerile de candidatură care vor fi depuse la BEC la alegerile pentru preşedinţie.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *