BEC a admis protocoalele de constituire a Alianţei PSD-UNPR-PC şi a ACL

Biroul Electoral Central a admis protocoalele de constituire a Alianţei electorale PSD-UNPR-PC şi a Alianţei electorale Alianţa Creştin-Liberală Partidul Naţional Liberal – Partidul Democrat Liberal (ACL PNL-PDL), potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

Totodată, BEC a adoptat o decizie de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alianţa Naţională a Agricultorilor, formată din Mişcarea Agricultorilor din România şi Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale.

S-a luat şi o decizie de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alternativa Naţională, formată din Partidul Socialist Român şi Partidul Dreptăţii Sociale.

BEC a adoptat o hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a birourilor electorale constituite pentru alegerea şefului statului şi a aparatului de lucru al acestora şi o decizie privind documentele pe care trebuie să le conţină propunerile de candidatură care vor fi depuse la BEC la alegerile pentru preşedinţie.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL