Skip to content
Caraș-Severin Știri locale

BEC: Se repetă alegerile pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă

Inquam Photos/Octav Ganea

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat, luni, o hotărâre privind repetarea, ca urmare a anulării alegerilor, a scrutinului pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă (județul Caraș Severin), în urma unei decizii ÎCCJ. Astfel, se va repeta pe 24 ianuarie scrutinul pentru funcția de primar al orașului, se mai arată în hotărârea BEC.

Biroul Electoral Central a decis anul trecut anularea alegerilor pentru funcţia de primar din Circumscripţia electorală nr. 6 Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. De asemenea, BEC a anulat candidatura la funcţia de primar al oraşului Moldova Nouă a lui Adrian Constantin Torma, candidat din partea Alianţei PSD – Pro România.

Decizia a fost luată în urma contestaţiei depuse de Partidul Naţional Liberal – filiala Caraş-Severin şi Organizaţia Moldova Nouă, care a reclamat grave erori în completarea proceselor verbale de consemnare a rezultatelor votării, precum şi mai multe incidente în unele secţii de votare. Acțiunile în anulare au fost respinse de ÎCCJ pe 13 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *