Skip to content
Politică

Becali, anunț-surpriză: Voi plăti 100 de milioane de euro

cancan.ro

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua,  a făcut un anunț care va uimi pe toată lumea. El a spus că va construi cel mai mare spital din țara noastră, dar a și dezvăluit prețul pe care îl va da pentru viitoarea instituție.

Latifundiarul va începe cu o unitate spitalicească de capacitate mai mică, după care promite că va construi şi un spital de mari dimensiuni.

Tot acesta a mai dezvăluit că a încercat să-i propună ministrului sănătăţii, Vlad Voiculescu, să construiască cele două spitale printr-un parteneriat public-privat, însă nu a primit încă un răspuns de la tehnocrat.

Vreau să construiesc un spital în Pipera. Mi-a dat Hristos şi acum dau şi eu semenilor mei. Construiesc cel mai mare spital din România. Voi plăti 100 de milioane de euro pentru spital. Nu e ipocrizie sau populism pentru că nu mă mai interesează politica. La început, doctorii vor fi fără de atins. Medici ai Bisericii. Actualul ministru, Vlad Voiculescu trebuie ţinut în continuare. Am vrut să intru într-o combinaţie de parteneriat public privat. Nu am făcut-o publică, vă spun acum. Voi face singur acest spital. Eu îl iubesc pe Vlad Voiculescu pentru că iubeşte Biserica„, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *