Skip to content
Politică

Becali aruncă altă bombă în PMP. Dezvăluire despre un fost ginere al lui Băsescu

sport1x2.ro

Omul de afaceri George Becali aruncă altă bombă în Partidul Mişcarea Populară, după cea legată de Gelu Vişan. De data aceasta, este vorba despre o dezvăluire legată de un fost ginere al preşedintelui PMP, Traian Băsescu.

Este vorba despre o dezvăluire privindu-l pe Bogdan Ionescu (zis Sida), fostul soţ al Elenei Băsescu.

CITIŢI ŞI: Becali amenință: Dacă te mai iei de Kovesi, îţi iau casa!

Latifundiarul Gigi Becali a reacţionat dur după ce fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat că nu a ajuns „atât de rău”, încât să reacţioneze la atacurile patronului echipei de fotbal Steaua.

„Atât de rău credeţi că am ajuns încât să comentez declaraţiile lui Gigi Becali?” s-a întrebat Traian Băsescu la România TV, când a fost întrebat cum comentează declaraţiile lui Gigi Becali, care afirmase sâmbătă, la un alt post TV, că fostul preşedinte nu ar trebui s-o mai atace pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Imediat după această declaraţie, Gigi Becali a intervenit telefonic la aceeaşi televiziune şi a lansat atacuri foarte dure la adresa fostului preşedinte al României. De asemenea, acesta a dezvăluit că Traian Băsescu ar fi ajuns la anumite înţelegeri cu fostul afacerist Dinu Patriciu, transmite evz.ro.

„Dacă Băsescu s-a făcut prieten cu toată lumea, ca să facă un scenariu împotriva ei (n.r. – împotriva Codruţei Kovesi). Şi dacă a fost la vie, ce (n.r. – referire la dezvăluirea făcută de Victor Ponta cu privire la vizita acesteia la o podgorie deţinută de Sebastian Ghiţă)? A fost invitată? Ce, ea a fost venită de pe lună să fie conducătorul DNA? E şi ea om, îl cunoştea pe Maior, pe Oprea, voia să iasă Băsescu preşedinte că era interesul ei. Băsescu ce a crezut? Că a inventat-o. Nu ai inventat-o tu, mă. Tu erai preşedintele ţării şi erai obligat să o numeşti. Păi până la urmă el n-a făcut instituţii, credea că o să fie veşnic de neatins, tata Coldea al meu… şi acum se strânge laţul. Băsescu a căzut în laţul lui. Eu îi răspund. Pentru mine, Băsescu este un căruţaş de sfeclă, nu trebuia să fie preşedintele ţării. Cam aşa este figura lui, de căruţaş de sfeclă… El a fost la unghia mea mică tot timpul şi acum iar este. Dar de ce să îţi răspundă ţie Kovesi? Dar cine eşti tu, mă? Aşa a vrut Dumnezeu să fie el mic, că s-a crezut puternic şi de neatins. A făcut ce a făcut, a dat…

Cine ţi a distrus familia, mă? Ce treabă are Kovesi? Ce vină are ea? Păi dacă el era preşedinte, şase consilieri ai lui au votat să fiu graţiat şi a doua zi i-a dat afară pe toţi. Mi-a spus directorul de la Poarta Albă, „se ţine Băsescu de capul meu”. Pă, băi, dacă m-ai băgat la puşcărie, ce ai bă cu mine, om de nimic? Ăsta va fi tata Băsă, care ţipă pe la emisiuni, vai de capul lui… Băi nenea Băse, după două luni, ginerele tău (n.r. – Bogdan Ionescu) mi-a cerut 7.000 de euro că a făcut un accident cu o maşină. Dacă ginerele tău n-avea 7.000 de euro că a făcut un accident cu o maşină, cine eşti tu, bă? Eşti nimic. O să mă uit în telefonul lui Luţu, să vă spun şi data la care mi-a transmis asta ginerele lui… Am zis că facem la notar, că îmi era frică să nu ia bani împrumut, că cine ştie ce putea să facă, să ia făină cu ei… Nu i-am mai dat niciun ban a doua zi.

Despre Sida este vorba. Îi spun lui tata Băse: să nu mă supere, că după aia trebuie să răspundă el cum l-a iertat el pe Dinu Patriciu, cum pleca el cu avioanele şi cu geamantanele pline. Îmi spun consilierii lui. Dacă mint ăia, mint şi eu. Lunea, după conferinţa de presă de la ora 18:00, el la 19:00 se urca în avion şi pleca cu genţile pline. Întrebaţi-l pe el. Degeaba le-a dus, că oricum a rămas fără el. Nu ma spun mai mult, fac şi eu ca el. E posibil să fie bârfe… Mie mi-a spus un consilier de-ai lui, care era atunci cu el la Cotroceni… Să spună el de ce nu îi mai răspunde Videanu la telefon. Pentru că a slujit omul pentru el şi i-a făcut multe belele… De ce nu a votat cu Udrea şi a votat cu Blaga la şefia PNL. I-a spus că nu poate să facă asta şi după asta: „Da, bine.” Asta mi-a spus Videanu. Mi-a spus Videanu aşa: „Omul acesta este un om de nimic. Nu îi mai răspund la telefon”. Asta e…” a declarat Becali.

1 comentariu la “Becali aruncă altă bombă în PMP. Dezvăluire despre un fost ginere al lui Băsescu

  1. Și eu îmi imaginam că șmecherul s-a umplut de bani pe multe căi asemănătoare. De altfel, era convins că-i merge la nesfârșit, dar obiceiul de a-și umili supușii, adică pe cei pe care și i-a ales să-i servească, n-au uitat toți. Norocul lui e că mai are șansa în sprijinul forțelor din afara, care nu doresc să se compromită lăsându-l de izbeliște. Din păcate, cam la fel se petrece și cu actualul prezident și cu alții care au întrat în înțelegeri cu aceeași parteneri. Și ăștia au, cel puțin în aparență, obiceiul de a nu-i trăda, cum e obiceiul românesc, pe cei care i-au servit. Țara e o entitate nesemnificativă. Și pentru unii și pentru alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *