Skip to content
Politică

Becali dezvăluie ce a discutat cu reprezentanții MApN

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, dezvăluie ce a discutat cu reprezentanții MApN.

Astfel, afaceristul a dezvăluit că aceștia l-au asigurat că se vor face toate demersurile pentru ca echipa să se antreneze din nou în Ghencea, scrie Mediafax.

„M-am văzut cu doi miniştri, secretari de stat, juristul Armatei, nu al CSA-ului. Am ajuns la concluzia că cel mai important lucru este pacea şi bunacredinţă. Mi-au spus că putem face toate demersurile pentru antrenamente, facem un tarif. (…) Mi-au mai spus că acea evaluare de 57,3 milioane de euro ţine de toate cupele, trofeele şi medaliile câştigate de către toţi sportivii din 1947 până acum. Acum vorbim despre siglă şi marcă. Am văzut că ambii miniştri erau jurişti de profesie şi înţelegeau ce le spuneam. Erau la curent cu tot, de aceea cred că m-au chemat. Eu am spus că nu contează că palmaresul e la noi. Acum se pune problema construirii stadionului. Mi-au spus că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că mâine-poimâine vor începe demolările şi se va mări stadionul, va ajunge la 55-60.000 de locuri. Va plăti fondul de investiţii român. Îl vor face pentru EURO”, a spus Becali, potrivit b1.ro.

De altfel, latifundiarul din Pipera precizează că „ei cer să nu se mai numească Steaua, eu i-am întrebat ce facem cu reclamaţiile de la Ligă şi Federaţie, în care vor retrogradarea. Ei au spus că nu se cere retrogradarea. Nici nu ştiau că s-a cerut aşa ceva. Sigla asta până pe data de 2 aprilie va fi evaluată şi se va şti cât costă licenţierea pentru un an. Ei o s-o scoată la licitaţie. Le-am spus că dacă vor face un preţ rezonabil, pe care-l pot plăti, eu îl plătesc cu bucurie. Dacă vor face un preţ mare, nu plăti. Şi aşa o fac numai să atrag suporterii, că îmi place şi mie cu galerii, cu zgomote în tribune. Doar pentru ei o iau”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *