Skip to content
Politică

Becali dezvăluie ce personaje-cheie l-au vizitat după gratii. Printre ele, un ministru

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a dezvăluit, cine sunt politicienii care l-au vizitat în timp ce s-a aflat după gratii la Jilava şi la Poarta Albă.

În același timp, finanţatorul FCSB spune că le-a scris, în acea perioadă, atât preşedintelui Băsescu, cât şi premierului Ponta despre faptul că se simţea tratat „ca un animal” din cauză că nu i se permitea să beneficieze de zilele legale de permisie.

După ce a mărturisit că a fost vizitat în celulă de un ministru din Cabinetul lui Ponta, Gigi Becali a dezvăluit că la el au mers mai mulţi senatori şi deputaţi, atât cât timp a fost închis la Jilava, cât şi după transferul la Penitenciarul Poarta Albă.

Totuşi, finanţatorul Stelei nu a vrut să dezvăluie numele ministrului despre care a spus că l-a vizitat după ce i-a trimis lui Victor Ponta scrisoarea în care se plângea că nu i se acordă zilele de permisie.

„La mine in celula au venit multi senatori si deputati. Ei fac cerere la ANP şi pot intra în secţie. Ministrul care a venit la mine nu a venit pentru ceva anume. El a venit ca prieten, nu a fost chemat de urgenţă în puşcărie. Nu a fost la Jilava, ci la Poarta Albă. A venit ca prieten. Am discutat anumite lucruri şi i-am spus că am făcut o scrisoare în care am cerut ca legea să fie respectată măcar 50%, nu sută la sută”, a declarat Becali, potrivit romaniatv.net.

Cei care l-au vizitat pe Becali după gratii „erau prieteni de la Comisia Juridică şi de la Senat, şi de la Cameră”, însă nu a dorit să facă publice numele acestora.

„A venit doamna Miron, senatoarea, care a vrut să mă şi angajeze. Au venit şi alţi oameni care probabil nu vor să li se ştie numele. Doamna Miron nu s-a ferit niciodată de prietenia noastră”, a mai spus finanţatorul Stelei.

„Eu pe Ponta îl stimez, dar, să nu se supere mine, nu a avut bărbăţia, tăria, nu a fost puternic nici măcar în guvern să spună ‘respectaţi legea!’. În lege scrie clar: 30 de zile libere, de ce nu-l lăsaţi să-şi vadă familia? De ce îl ţineţi ca pe un caine, ca pe un animal? Am scris şi la Băsescu şi am primit răspuns că nu-i dau ăia de la Justiţie răspuns. Am vorbit din puşcărie şi cu două consiliere ale lui Băsescu”, a mai adăugat Becali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *