Skip to content
Sport

Becali e descurajat: Terminăm pe locul 3, nu avem echipă puternică

" "

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a trecut în extrema opusă după optimimul arătat la începutul anului. Acum e descurajat de jocul echipei lui Teja şi spune că va termina pe locul trei în clasament, pentru că nu are o echipă valoroasă.

Nu știu să trag nicio concluzie. Sunt confuz. Pe mine nu mă interesează campionatul. Eu vreau să jucăm în Europa. De asta sunt descurajat. Noi nu am bătut Voluntari și Călărași. Ai 1-0 în minutul 13 cu Voluntari și primești două goluri. Ce pretenții să mai am? Mergem în Liga Campionilor și ne spulberă! Concluzia mea este: suntem slabi. Facem floricele pe teren. Mâncăm floricele și ghiocei. Jucătorii trebuie să fie bărbați! Cred că vom termina campionatul pe locul 3. M-am descurajat. Sunt smerit, că poate mă pune Dumnezeu pe locul 1”, a declarat Becali la televiziunea Pro X.

" "
" "

Oficialul FCSB crede acum că are nevoie de alţi jucători, deşi în pauza de iarnă a făcut multe transferuri: “Eu nu cred că mai e nevoie de timp. Cred că e nevoie de jucători. Nu avem echipă puternică. Nu avem bărbați puternici, de război. Avem «țâr-țâr». Nu merge cu floricele. Avem fotbaliști de floricele. A venit primăvara și hai să facem floricele, lalele, ghiocei. Avem fotbaliști care au un mic talent, dar nu sunt bărbați de război”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *