Skip to content
Sport

Becali e supărat pe Contra: Ai cei mai valoroşi jucători şi nu-i foloseşti? Dau 5 milioane de euro pe amândoi

Patronul FCSB, Gigi Becali, este nemuţumit de evoluţia echipei naţionale în partida cu Serbia, lăudând de această dată doi jucători care nu fac parte din lotul echipei sale şi care nu au fost folosiţi de selecţionerul Cosmin Contra în această partidă.

Becali consideră că Nicuşor Bancu şi Alexandru Mitriţă, de la CSU Craiova sunt cei mai valoroşi jucători din campionatul românesc şi ar fi meritat să joace împotriva Serbiei, în Liga Naţiunilor.

Finanţatorul FCSB a făcut o ofertă pentru cei doi fotbalişti, a căror valoare a estimat-o la 5 milioane de euro:

Gigi Becali l-a criticat pe selecţionerul Cosmin Contra pentru că nu i-a folosit cu Serbia pe Alexandru Mitriţă şi pe Nicuşor Bancu de la CSU Craiova. Şi pentru că se apropie meciul CSU Craiova – FCSB, Becali a făcut din nou o ofertă pentru ei, trei milioane pentru Mitriţă şi două pentru Bancu. „Măine, dacă vrea Rotaru, pac, în cont, cinci milioane”, a spus Becali.

„La naţională nu avem ce face, să mă ierte Contra, dar trebuie să-mi spun părerea. Poate sunt prost, dar eu ştiu sigur, cei mai valoroşi jucători din România, cei mai tari, sunt Bancu şi Mitriţă. Tu îi ai pe cei mai valoroşi, pe cei mai scumpi, pentru că Bancu şi Mitriţă fac minim cinci milioane amândoi. Pe Mitriţă dau eu trei milioane la orice oră. Pe Bancu, dau şi pe ăla două milioane la orice oră. Măine dacă vrea Rotaru, pac, în cont, cinci milioane. Mitriţă e cel mai valoros, cât toată echipa”, a spus Becali, luni, la televiziunea Pro X.

România a remizat duminică pe teren propriu cu selecţionata Serbiei, scor 0-0, şi a ajuns pe locul 3 în clasamentul grupei C din Liga Europa. Pentru a mai avea şanse la primul loc, Muntenegru ar trebui să învingă Serbia în urtoarea partidă şi România să câştige ambele meciuri pe care le mai are de disputat, cu Lituania şi Muntenegru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *