Skip to content
Politică

Becali, implicat în scandalul Ambulanțelor: Am plătit 1.000 de lei

cancan.ro

Numele lui Gigi Becali apare în scandalul ambulanțelor, după ce Cătălin Tolontan a scos la iveală faptul că mai multe persoane au fost transportate la spitale din străinătate cu o ambulanță a statului român. Pentru acest serviciu, ar fi plătit câte 3.000 de euro. 30

Gigi Becali a recunoscut că a apelat la serviciile unei ambulanțe din România pentru a ajuta un călugăr de la Muntele Athos.

„Eu le-am spus că orice problemă pe care o au călugării de pe Muntele Athos, să apeleze la mine. M-au sunat și mi-au spus că un călugăr e la un spital din Salonic și că este foarte grav și că vrea sa vină în România la un doctor, la un spital de aici. Am vorbit cu cineva și mi-a spus că se poate, s-a dus, l-a adus, am plătit factura. Am plătit 1.000 de lei cred. Cred că mai am factura. Anul ăsta s-a întâmplat. Mie mi-a trimis factura, am plătit factura. Mi se pare că suportă ceva statul, o diferență. Nu am înțeles bine, dar știu că mi-au trimis o factură și am plătit-o.

Am vorbit la telefon cu doamna Grasu. Mi-a lăsat numărul de telefon când m-am întâlnit cu dânsa la Spitalul de arși, după Colectiv.

S-a mai întâmplat și în alte cazuri, în Spania, în Franța, Italia, oameni pe care i-am adus de acolo, care trebuiau sa fie înmormântați și nu avea familia bani să îi transporte, dar nu mai știu exact cât am plătit.

Starea calugărului era foarte gravă, doctorii din Grecia au spus că nu mai au ce să-i facă. Eu cred că i-am salvat viața. Eu și cu doamna Grasu și cu ambulanța din România i-am salvat viața.

Eu zic că reglementarea asta e bună, din moment ce i-am salvat viața unui om, viața unui om nu are preț. (…) Acum, dacă ăsta este un lucru bun și poate salva vieți omenești, pentru ce noi vrem să facem dintr-un lucru bun un lucru rău?”, a declarat Gigi Becali, potrivit b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *