Skip to content
Politică Sport

Becali, în delir, ar putea câştiga marca Steaua: Îl distrugem pe Talpan

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali e în extaz maxim după o decizie a Curţii de Apel Bucureşti, prin care este posibilă rejudecarea atribuirii mărcii Steaua către gruparea sa. Într-o intervenţie televizată la digisport, Becali a afirmat că FCSB a cerut Curţii de Apel anularea mărcilor deţinute acum de Clubul Sportiv al Armatei Steaua pe clasa fotbal, întrucât la momentul atribuirii acetora gruparea militară nu avea secţie de fotbal.

„Am câştigat procesul cu Talpan şi cu CSA. Deci noi pierdusem la tribunal. Curtea de apel spune aşa: admite apelul, respinge toate cererile lui CSA ca inadmisibile şi a dat şi termen pe data de 22 ianuarie. De obicei se anulează sentinaţa şi se dă spre rejudecare. Curând vom dobândi din nou marca. Asta este bombă atomică, adică îl distrugem pe Talpan definitiv”, a spus Becali.

Ce spune decizia Curţii de Apel Bucureşti de marţi: „Respinge cererea de sesizare a ÎCCJ, ca inadmisibilă. Respinge excepţia autorităţii de lucru judecat a deciziei civile nr. 3425/3.12.2014, pronunţată de ÎCCJ-Secţia I Civilă în dosarul nr. 42805/3/2011 şi a deciziei civile nr. 989A/21.12.2016, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti -Secţia a IV -a Civilă în dosarul nr. 31705/3/2015, ca neîntemeiată. Admite excepţia autorităţii de lucru judecat a deciziei civile nr. 267A/22.03.2017, pronunţată de Curtea de Apel Bcuureşti -Secţia a IV -a Civilă în dosarul nr. 3933/3/2015. Admite apelul. Anulează în parte sentinţa apelată. Respinge excepţia lipsei de interes, ca neîntemeiată. Respinge pentru autoritate de lucru judecat cererea de anulare pentru rea-credinţă a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 72827, cererea de decădere a aceleiaşi mărci şi cererea de anulare a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 130904. Păstrează sentinţa sub aspectul soluţionării excepţiilor necompetenţei materiale şi inadmisibilităţii şi al sesizării Curţii Constituţionale. Reţine cauza pentru evocarea fondului sub aspectul celorlalte cereri formulate de reclamantă. Acordă termen la 22.01.2019, C3, ora 10.00, cu citarea părţilor. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *