Skip to content
Sport

Becali, plângere penală împotriva fostului lider al fanilor Stelei

Gigi Becali a susținut o conferință de presă în care a anunțat că a depus o plângere penală împotriva fostului lider al fanilor Stelei, Jean Pavel, pentru că a anunțat organizarea unui miting, după ce Armata a interzis fanii Stelei în Complexul Ghencea.

„Vreau să încep cu sfânta cruce, ca orice discurs public. Am spus că ies din viața publică, e adevărat. Nu pot să ies definitiv pentru că situația este de așa natură pentru că nu îmi permit să nu clarific niște lucruri pentru oameni și pentru cei care iubesc Steaua”, a declarat acesta.

Gigi Becali a prezentat o serie de documente care atestă că preluarea Stelei s-a făcut conform statului și a legislației în vigoare.

„Există o anchetă a Parchetului și spune că s-a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul CSA Steaua București întrucât nu sunt instituite elementele. S-a făcut o anchetă a procurorilor cum s-a preluat Steaua de la Armată și s-a dat neîncepre. S-a făcut anchetă cum s-a preluat de la Asociație la Becali și s-a dat neîncepre. Dacă eu am fost corect și vine unu și spune că face manifestație și că adună zece mii de oameni și intră cu forța, eu am făcut plângere penală pentru că nu mă mai cert, am ajuns la o anumită înțelepciune. Poate că și pușcăria e benefică”, a precizat acesta, potrivit b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *