Skip to content
Politică

Becali s-a decis cu cine votează în turul II

Latifundiarul Gigi Becali, sustinut de PNL la alegerile legislative din 2012 pentru un mandat de parlamentar, a transmis prin intermediul mamei sale un mesaj din inchisoare. El le-a cerut romanilor sa nu voteze un candidat neortodox. El a marturisit ca nu va vota un strain, facand referire la etnia lui Klaus Iohannis.

“Nu trebuie sa ne conduca un strain. Nu votez Iohannis pentru ca nu e ortodox”, a transmis Becali din inchisoare, informează ziuanews.ro

George Becali lanseaza duminica o carte scrisa in arest despre pelerinajul sau la Muntele Athos.

4 comentarii la “Becali s-a decis cu cine votează în turul II

  1. Corect domnule Becali. Iohannis este neamt si nu este ortodox. Fiind neamt, in calitate de primar al Sibiului, n-a particpat la nici o sarbatoare a romnanilor, nu vorbesc numai de Ziua Nationala. Apoi el n-are sarbatorile noastre religioase, obiceiurile noastre, traditiile nostre culturale, sfintii nostri. Ce sa caute un strain in fruntea statului roman?

    1. Prostovanul asta lingau vrea si el amnistie de la Ponta! Altfel cat de prost poti sa fi,fiind de etnie aroman,venit cu oile in Romania, sa-l faci „strain” pe Iohannis a carui famile este de sute de ani in Romania?Iar de machedonii greco-catolici o fi auzit? Stie sigur,dar incearca si el la „dottore”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *