Skip to content
Politică

Becali și-a găsit vocația de scriitor? Pasiunea secretă care „te face să tresari sufletește”

Patronul Steaua, Gigi Becali a intervenit, miercuri seară, în legătură telefonică directp, în emisiunea jurnalistului Victor Ciutacu, de la România TV. Astfel, latifundiarul din Pipera a vorbit despre cărțile sale scrise în perioada de detenție insistând asuprea ideii că operele sale sunt cu adevărat științifice, în sensul că au fost recomandate de profesori universitari și au meritat să vadă lumina tiparului.

Referitor la ancheta DNA începută recent față de cărțile scrise pe bandă de cptre condamnați pentru a li se scurta din pedeapsă, Becali a opinat: „Nu domnule Ciutacu pentru a nu exista presiune DNA asupra mea. In orice chestiune il bagam pe Becali in ecuatie ca sa facem rating, nu am nicio problema.”

" "

Gigi Becali a exprimat că poate certifica faptul că operele sale scrise în închisoare sunt originale și scrise de el însuși: „Cartile sunt scrise de mine toate. Daca o sa le cititi va dati seama. Mai mult, aveam in puscarie doar un telefon. Si aveam telefon mobil personal al meu, aveam si internet. Judecatorul nu a spus ca nu trebuie sa aiba internet si camera de filmat. Asta este al meu, daca nu mi-l dati incalcati hotarare judecatoreasca. Eu cu telefonul mobil pozam si trimeteam scrisul. Imi ziceau: Ai manuscrisele pe telefon. Daca o sa fie o ancheta, le arat manuscrisele meu pe telefon cu stersaturi. Poate sa verifice data de atunci ca sa vada ca atunci au fost scrise si atunci le-am filmat. Ei pot verifica. ”

Becali a declarat că nu are niciun fel de spaimă sau temere cu privire la o eventuală anchetă asupra cărtilor sale: „Nu am, daca le-am scris eu. Cartile mele sunt cu adevarat stiintifice. La mine s-a suflat in iaurt. Au fost mai catolici decat Papa cei din puscarie. Ca sa ai o lucrare stiintifica trebuie sa existe 2 recenzii ale profesorilor universitari sa ateste ca e lucrare stiintifica.”

Pe de altă parte, patronul Stelei a mai punctat că volumele sale s-au vândul în mii de exemplare și că au succes la public și ajungând până la cititorii din America: „Este o lucrare stiintifica, chiar daca nu este filosofica, este o lucrare care te face sa tresari sufleteste. Cartile mele 60 000 s-au tiparit. Domnul Manolescu a scris 10 ani si s-au vandut 200. Muntele Athos, am tiparit 5000. Dupa 3 luni de zile am vrut sa dau cadou si nu mai aveau. Atunci am tiparit inca 5000. Cele 5 carti ale mele sunt acum in Biblioteca Congresului American. Puteti sa verificati. Mi le-au cerut americanii din America de la Washington, am niste prieteni pe acolo.”

Nu în ultimul rând, Becali s-a oferit să îi trimită lui Victor Ciutacu un exemplar cu autograf și mai multe exemplare ale operelor sale celor care lucrează la postul România TV: „Daca vreti va trimit 30-40 de carti pentru fiecare, dar cine citeste. Sunt oameni pe acolo cu functii inalte care poate le e jena.”, a conchis Gigi Becali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *