Skip to content
Sport

Becali şi-a luat gândul de la titlul de campion: 99 la sută s-a dus. Vintilă nu renuţă

Inquam Photos / Adriana Neagoe

Pagronul FCSB, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după ce echipa sa a remizat cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că nu i-a plăcut atitudinea echipei şi că nu mai crede în câştigarea titlului.

99 la sută s-a dus titlul. Unu la sută, dacă vrea Dumnezeu. Improvizaţiile au fost pe fund, dar de la mijloc în sus o echipă cu jucători valoroşi. Nu mi-a plăcut atitudinea echipei deloc. Dacă în minutul 94 nu poţi să ţii de scor, o singură fază dacă nu poţi să te contcentrezi înseamnă că nu poţii să fii o echipă mare. N-au jucat nici ei nimic, numai că am fost noi foarte slabi. E mingea la tine, nu te atacă nimeni, şi dai la adversar…

Petre e singur, n-are nicio presiune, şi pur şi simplu dai mingea la adversari… n-are nici viteză, nici forţă… Nu ştiu… L-am luat atunci, că a marcat golul ăla şi mi s-a părut ceva. Asta-i viaţa, mergem  înainte. O să fac ceva… Cu Planic… n-a mai vrut el, că vrea să rămână liber. Pe două luni i-am dat banii. Pe 15 zile nu s-au dat salariile. Zece milioane are clauză şi cinee semnează cu el răspunde în solidar cu el. Ce poate să obţină echipa? Locul trei sau doi şi cupa. Măcar ştim că nu mai avem emoţii, ne-am luat gândul de la titlu. Avem emoţii de Liga Europa. Dar nu pot să înţeleg, echipa aia care a jucat cu CFR…  Olaru – pase greşite, Vână, bine prima repriză, a doua insolenţă, pase greşite. Moruţan, singur cu portarul, dă gol, o suceşti, o învârteşti…”, a declarat Becali la DigiSport.

Gigi Becali a precizat că FCSB are nevoie de preparator fizic şi că este posibil să vină Neubert care a activat la echipa sa în perioada ţn care antrenor era Laurenţiu Reghekampf.

Antrenorul Bogdan Vintilă a declarat că speră în continuare la câştigarea titlului, deşi diferenţa de puncte faţă de CFR Cluj este mare: “Matematic dacă mai sunt şanse noi sperăm şi ne vom juca şansa în continuare. Important este să câştigăm noi meciurile care urmează. Noi nu avem voie să abandonăm lupta atât timp cât matematic sunt şanse. Am făcut un fotbal bun, cel puţin acum, după pandemie. Juniorii şi-au făcut treaba foarte bine, sunt mulţumit de ei, În prima repriză trebuia să mai marcăm o dată. Am cel puţin doi jucători care vor reveni sigur la meciul cu Dinamo”.

" "

1 comentariu la “Becali şi-a luat gândul de la titlul de campion: 99 la sută s-a dus. Vintilă nu renuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *