Skip to content
Politică

Beizadelele politicienilor spun și fac lucruri trăsnite FOTO

traganje.wordpress.com

Citiți mai jos în ce fel beizadelele politicienilor care țin primele titluri ale presei spun și fac lucruri trăsnite.

Cel mai recent caz strident a implicat-o pe Ruxandra Țuțuianu. Situația a fost semnalată prima oară de către bloggerul Vali Petcu, pe Zoso.ro, acesta susținând că tânăra este fiica senatorului PSD Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

După cum puteți vedea în printscreenul de mai sus, Ruxandra Țuțuianu i-a admonestat pe cei care au ieșit în stradă la protestele anti-PSD: „Dacă tot ieșiți ca oile în Piața Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuși de puțin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsați în urmă! Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă, sunteți un haos desăvârșit! ADUNAȚI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!”.

Cazul Ruxandrei Țuțuianu nu este deloc unul izolat. România Liberă a scris încă din luna decembrie cum doi deputați PSD aleși în circumscripția Prahova și-au dat demisia, doar ca să-i facă loc următorului candidat de pe lista PSD din județ: beizadeaua fostului baron de Prahova, Mircea Cosma. Am numit-o pe Andreea Cosma, trimisă  în judecată de către DNA Ploiești în dosarul privind vânzarea la prețuri subevaluate a unor terenuri ale cazărmii „Ciuperceasca”, intrată în activul Parcului Industrial Plopeni în urma unui schimb de terenuri cu MApN.

15682402_1767366643518126_1030908962_o

Andreea Cosma a intrat în atenția presei chiar și săptămâna trecută, după ce Adevărul.ro a surprins-o făcându-și un selfie în plen, chiar în toiul protestelor începute de către parlamentarii PNL și USR împotriva vestitei Ordonanţe de Urgenţă care aduce modificări Codului Penal şi care a scos sute de mii de oameni în stradă (cunoscută și ca „OUG Liviu Dragnea”).

Panoplia beizadelelor ar fi cât se poate de săracă fără Gabriel Oprea junior, fiul celui care a fost vicepremier, ministru de Interne, al Apărării și președinte al UNPR. Redacția PSnews.ro a scris despre băiat încă din luna august 2015, prezentându-vă exhibiționismul acestuia de pe Facebook.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV UPDATE Gestul extrem făcut de tânăr / Cum se sparge în figuri fiul unui înalt guvernant. Legături cu oameni cărora le-au suflat în ceafă procurorii

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, în decembrie 2016, revista Kamikaze publica un printscreen din ceea ce părea o conversație a lui Gabriel Oprea jr., în care acesta amenința o persoană: „Bucureștiul e mic, ai grijă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *