Skip to content
Politică

Ben-Oni Ardelean anunță ce s-a discutat în ședința PNL: „I-am solicitat lui Cîțu demiterea de urgență a domnului Vlad Voiculescu!”

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Vicepreşedintele PNL, Ben-Oni Ardelean, anunță luni pe Facebook că, în cadrul BPN, a ridicat două probleme „extrem de grave petrecute” în ultima perioadă și a solicitat luarea unor măsuri imediate.

„În urmă cu câteva minute, în cadrul BPN, am ridicat două probleme extrem de grave petrecute în ultima perioadă și am solicitat luarea unor măsuri imediate, astfel:
1. Premierului Florin Cîţu i-am solicitat demiterea de urgență a domnului Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății. Gestionarea pandemiei și încrederea populației în măsurile impuse de Guvernul României nu mai pot fi puse în pericol de un ministru iresponsabil, ascuns în spatele unor birouri închise;
2. Ministrului Lucian Bode i-am solicitat demiterea Prefectului Județului Timiș, Zoltan Nemeth, pentru abuzul în funcție orchestrat de acesta, în cazul “flagrantului” consilierei Ana Munteanu. Orice semnal de revenire la vechile metehne comuniste trebuie eradicate imediat!

" "
" "

Urmează zile pline de dezbateri- gherila de partid e în alertă maximă, pregătită în fața calculatoarelor să își apere șeful, călcându-i în picioare pe toți cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el- însă, vă promit ca nu mă voi lăsa intimidat vreodată și voi continua să fiu la fel de ferm pe poziții, taxând orice fel de derapaj grosolan. Ținem aproape! Dumnezeu să binecuvânteze România!🇷🇴”, a scris Ben-Oni Ardelean.

Amintim că PS News a scris că Ben-Oni Ardelean a cerut în Biroul Executiv al PNL demiterea lui Vlad Voiculescu, însă la scurt timp a fost întrerupt de Ludovic Orban care a spus că decizia îi aparține doar premierului. Ludovic Orban a făcut din nou apel la calm.

DETALII AICI: Detalii din ședința Biroului Executiv al PNL: Orban face apel la calm în cazul Vlad Voiculescu. Ben-Oni Ardelean a cerut demiterea ministrului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *