Skip to content
Politică

Ben-Oni Ardelean îl face praf pe Vlad Voiculescu: Un impostor ţinut în braţe de Cioloş, cu încrengături mafiote în spate

Inquam Photos/Octav Ganea

Vicepreşedintele PNL Ben-Oni Ardelean l-a atacat în termeni duri pe fostul ministru Vlad Voiculescu, despre care a spus că „are în spate firme” în favoarea cărora a acţionat cât timp a fost ministru.

Ardelean, care a cerut plecarea lui Voiculescu din postul de ministru înainte ca acesta să fie demis de premierul Cîţu, nu a precizat despre ce firme este vorba. „Din punctul meu de vedere, Vlad Voiculescu este un impostor care în această perioadă şi-a pregătit terenul, a ocupat gară cu gară, că să îşi ducă ulterior la îndeplinire dezideratele pe care le avea: o agendă paralelă cu Ministerul, cu statul român, în favoarea firmelor pe care le avea în spate.

Din punctul meu de vedere, este o încrengătură de tip mafiot care trebuia să dispară din eşicherul guvernamental. În 2016, am fost, probabil, singurul PNL-ist care a ‘dat’ în guvernul Cioloş (în care Vlad Voiculescu a fost ministrul sănătăţii pentru prima dată, n.r.)

Tot în 2016 am fost singurul care l-a atacat public, în februarie, pe acest ministru care proceda la fel şi atunci…Eu, despre acest ministru nu am auzit să fi făcut ceva în viaţă. Nu ştiu din ce a trăit în ultimii ani, pentru că nu apare din ce a trăit…

I s-a dat un cec în alb la învestire şi l-a mânjit cu bilă neagră după bilă neagră în tot acest timp…A ieşit astăzi într-o conferinţă de presă de două ore, să se victimizeze. Dacă era să-l sfătuiască cineva, el trebuia să stea sub plapumă vreo două-trei săptămâni şi să nu mai vadă pe nimeni.

Cred că ceea cea făcut în acea conferinţă de presă a fost să se înmormânteze definitiv. Faptul că Cioloş şi alţii îl ţin în braţe – e un cartof fierbinte care nu le face bine, sub nicio formă„, a spus vicepreşedintele PNL la Antena3.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *