Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ben-Oni Ardelean nu mai are îndoieli, după ce a lucrat cu Nelu Tătaru: E un ministru mai bun decât domnul Voiculescu

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, deputatul PNL Ben Oni Ardealan a anunțat că îl va susține „oricând” pe Nelu Tătaru pentru a prelua portofoliul de ministru al Sănătății. Întrebat dacă Nelu Tătaru este un ministru mai bun decât Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății, liberalul a precizat:

„Domnul Nelu Tătaru a fost un foarte bun ministru și dincolo de faptul că mi-e prieten, că mi-a fost coleg în Senat, domnul Tătaru a gestionat toată această perioadă excepțional. Îl susțin oricând pe domnul Tătaru pentru a prelua portofoliul de ministru al Sănătății și cred că dânsul va avea un cuvânt greu de spus în tot ceea ce înseamnă actul medical în continuare pentru că a dovedit că știe ce face în timpul acesta de mare criză, cu multe provocări (…)

" "
" "

Pot să fiu subiectiv și să spun că da, domnul Nelu Tătaru este un ministru mai bun decât domnul Voiculescu pentru că îi cunosc capacitatea de muncă. Aveam întâlniri cu dânsul dimineața la 6 și ceva la birou, știu ce poate să facă, știu inima lui de a sluji patrioții și cred că acesta este un lucru pe are mulți l-au văzut”, a declarat Ben Oni Ardealean, la Puterea Știrilor.

Amintim că trei lideri PNL, Emil Boc, Violeta Vijulie (șefa Agenției Naționale a Funcționarilor Publici) și europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreșdinte al PNL, l-au criticat sau i-au dat sfaturi ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, membru al USRPLUS.

Primul atac a venit de la primarul Clujului, Emil Boc, care i-a reproșat public că nu s-a consultat cu administrațiile locale când a decis ca acestea să finanțeze centrele de vaccinare anti-covid.

„Adică, dacă totuşi avem o dimensiune şi o viziune europeană, orice ministru ar trebui să ştie din Guvernul României că nu poţi să stabileşti sarcini fără să dai bani. Sarcini suplimentare se dau, dacă ai alocată resursă suplimentară. Asta nici măcar nu într-un proiect de OUG, nici într-un extemporal la dirigenţie la clasele I-IV nu se face, darămite la nivelul unei ţări europene!”, a spus Boc, la Digi 24.

După criticile sale, au urmat cele dinspre Violeta Vijulie. “În timp ce Emil Boc vorbeşte profesionist şi aplicat, Vlad Voiculescu îl ia în râs şi îl întreabă de ce nu-l sună pe prim-ministru”, a scris pe pagina sa de Facebook Violeta Vijulie.

“Au fost argumentele unui om raţional şi profesioniat împotriva unui om superficial şi ironic cu privire la pandemia care ne omoară rudele şi prietenii!“, a mai scris Vijulie.

Luni dimineața, a fost rândul lui Rareș Bogdan să îi dea sfaturi lui Voiculescu, după incidentul de la spitalul din Corabia.

“Ești obligat să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Știu că poți să o faci și sper să o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești… fiind înlocuiți peste noapte… tot în mandatul tău, dragă Vlad.

Dacă vei face Comitete și Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scăpa, la fel ca alții. Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi. Au fost dezamăgiți suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm și să dovedim că diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârstă și de ani petrecuți în troaca politicii dâmbovițene…

(Încă) cu încredere că nu chiar toți politicienii sunt la fel,

Rareș

P.S. Imaginile sunt cea mai bună analiză și cea mai buna “Comisie”. Acționează“, a scris europarlamentarul PNL, pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *