PSnews

PSnews VIDEO

Ben-Oni Ardelean șterge pe jos cu Guvernul: 90% dintre ei nu au nicio legătură cu domeniul! EXCLUSIV

Pressalert

Liberalul Ben-Oni Ardelean, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a fost invitat la ediția de joi a interviurilor video PSnews.ro, unde a tranșat urmările celor 9 luni de guvernare PSD-ALDE.

Astfel, chestionat de către Marinela Angheluș, ce impresie i-au lăsat cele 9 luni de guvernare PSD-ALDE, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat că ”haosul” este cuvântul care caracterizează întreaga activitate a guvernanților.

”Ca să nu încep cu cuvântul prost, aș spune că impresia este una haotică. Din punctul meu de vedere haosul în zona de guvernanță din aceste 9 luni, este unul pe care nu l-am mai întâlnit. Am întâlnit decizii proaste, am întâlnit oameni care erau în diverse funcții ministeriale care nu aveau nici o legătură cu domeniul, dar cel puțin din cele 9 luni nu am rămas cu nimic, din lucrurile majore care efectiv trebuie să se întâmple în România”, a declarat liberalul, în cadrul interviului.

Nici ministrul Muncii Olguța Vasilescu nu a scăpat de criticile fulgerătoare ale vicepreședintelui PNL, despre care Ben-Oni Ardelean susține că ”nu are nicio legătură cu nimic”.

”A venit domnișoara Olguța care ne-a povestit despre pensii și salarii de ne-a amețit pe toți. Nimeni nu a înțeles nimic din povestea respectivă, însă, toată lumea urlă. Plus că a creat această hemoragie în sistemul de Interne și în sistemul de Apărare, în care o groază de oameni s-au pensionat. Mai mult decât atât, s-au creat acele inegalități în sistem, s-au creat tot felul de momente de panică cu declarațiile ministrului Finanțelor cu Pilonul II, alte declarații d-astea ciudate ale altor miniștri. Problema este pe cine vrei să promovezi. Păi dacă tu vrei să îmi promovezi oameni ca Liviu Pop, oameni ca Olguța, care nu au nicio legătură cu nimic și care reușesc să introducă un haos generalizat într-un sistem întreg, să bulverseze o țară întreagă pentru tot ceea ce se întâmplă, și lista aceasta poate continua, nu are sens să-i luăm, că dacă îi luăm pe fiecare în parte, 90% dintre ei nu au nicio legătură cu domeniul ăla, nu știu cum se mănâncă domeniul respectiv. Din momentul în care mă uit în CV-ul lui și văd că nu are nicio legătură cu zona respectivă, deja nu mai am nicio așteptare. Ce așteptare să mai am? Mergem din prost în mai prost”, a mai adăugat liberalul.

Puteți urmări secvența de la minutul 10:55 și până la momentul 14:27

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi