Skip to content
Politică

Bendeac, scrisoare către Iohannis: "Domnule Iohannis, sunteţi obligat faţă de generaţia mea"

" "

Victoria lui Klaus Iohannis în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale a fost întâmpinată cu mare bucurie de o mulţime de personalităţi din elita României. Printre aceştia se află şi actorul Mihai Bendeac, cel care pe perioada campaniei electorale a fost unul dintre criticii importanţi ai lui Victor Ponta.

Artistul i-a scris noului Şef de Stat al României o scrisoare în care îi dezvăluie liberalului faptul că a anticipat victoria acestuia într-o discuţie cu tatăl său şi enumeră argumentele care au stat la baza profeţiei sale. În plus, acesta îl ameninţă mai în glumă, mai în serios pe Iohannis să fie pregătit pe perioada mandatului său pentru parodiile în care Bendeac îl va transforma în personaj.

" "

Redăm mai jos scrisoarea actorului în integralitatea ei:

Domnule Iohannis,

Cu două săptămâni înaintea primului tur chiar (!!!), stăteam de vorbă cu tata. Şi i-am spus: <Ponta nu are nicio şansă!>
S-a uitat la mine ca la un nebun şi mi-a spus: <Nu eşti întreg la minte!>
Tati, ai dreptate. Nu sunt întreg la minte.
Dar îmi cunosc generaţia.

Fiindcă ies şi beau cu ei. Fiindcă îi văd în sală la spectacole. Fiindcă vorbesc cu ei pe stradă. Fiindcă, neavând voie pe tv momentan, sunt cu ei aici pe FaceBook.
V-am votat, domnule Iohannis. Nu contra lui Ponta. NU! Pe dumneavoastră! Mai mult, încălcându-mi anumite principii, v-am susţinut candidatura.

Dar, acum, vă spun două lucruri:
1. Sunteţi OBLIGAT faţă de generaţia mea!
2. Începând de mâine, aveţi de răbdat măcar 5 ani de parodii nu tocmai ortodoxe din partea lui Mihai Bendeac.

Dar, până mâine, recunosc, sunt la a doua sticlă de vin. Şi zâmbesc.
Vă rog să vă faceţi datoria.

Mihai Bendeac

Parodie de senzație. Cum il imita Bendeac pe Iohannis VIDEO

 

" "

3 comentarii la “Bendeac, scrisoare către Iohannis: "Domnule Iohannis, sunteţi obligat faţă de generaţia mea"

  1. Generatia mea a facut o revolutie in 89, impotriva dictaturii comuniste a lui Ceausescu si a sistemului ei represiv reprezentat, printre altele, de procurori criminali, care umileau si arestau orice oponent al sistemului. Precum Monica Macovei ! Generatia ta, Bendeac, a facut deocamdata doar o baseala. Alaturi de Monica Macovei. Ca sa nu mai vorbim ca la acea vreme Basescu era insusi sistemul securist. Asta este deocamdata diferenta intre generatiile noastre. Deci, sa ai pofta la vin !!!

  2. bendeac bomosexual ,fara talent,drogat si fara caracter!e idolul celor far bac,reprezentantul votantilor lui johanis!niste ratati care nu stiu nimic,nu le place cartea,nici munca,isi injura parintii,niste trantori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *