Skip to content
Puterea Știrilor Video

Beneficii pentru funcții în PSD, dar pe banii noștri. Oana Stănciulescu: Dăncilă a fost generoasă cu baronii ca s-o aleagă la congres

psnews.ro

Jurnalista Oana Stănciulescu, a comentat, marți, în cadrul emisiunii ”Puterea Știrilor”, cum arată noua conducere a PSD, reprezentată de Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor. Oana Stănciulescu asociază această imagine a partidului cu eșalonul 2 din perioada Ceaușescu-Iliescu.

Mai mult, jurnalista este de părere că Viorica Dăncilă a avut de plătit pentru noua sa funcție. Mai exact, a semnat adoptarea prin Ordonanță de Urgență a noului Cod administrativ, unul deosebit de controversat, mai ales în ceea ce privește pensiile speciale ale aleșilor locali și a reducerii termenului pe care îl are președintele pentru a numi un ministru.

”Mie mi se pare ca atunci cu Iliescu și Ceaușescu, eșalonul 2. A venit la conducere eșalonul 2 din partid. N-a fost nicio surpriză că Viorica Dăncilă a devenit președinta partidului, de altfel se și vehicula numele ei în presă.  Să facem o paranteză, că va fi până în ianuarie,  după alegerile generale, când va fi adevăratul congres. E o perioadă scurtă de  timp, în  care acest trio va conduce partidul (…) Nu numai că se vehicula numele ei, dar ea a și plătit ca să devină președinte PSD: cu chiar două/trei zile înainte, a semnat nota de plată pe care noi o plătim, dar a semnat-o ea.  Vreau să devin președinte PSD, dar trebuie să demonstrez că le dau un cadou, că sunt generoasă cu baronii mei, care să mă aleagă la Congres, apoi sunt și alegerile prezidențiale și o să dau o ordonanță cu ceea ce își doresc ei”, a spus jurnalista.

Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD, la congresul extraordinar al partidului, în timp ce Eugen Teodorovici a devenit preşedinte executiv, iar Mihai Fifor – secretar general. Viorica Dăncilă este prima femeie care devine preşedinte al PSD.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *