Benjamin Netanyahu va fi externat astăzi din spital

Benjamin Netanyahu
Sursa: foto Captură video Twitter

Premierul israelian Benjamin Netanyahu ar urma să fie externat din spital duminică, după ce testele suplimentare nu au relevat nicio problemă medicală, a anunţat biroul său, potrivit News.ro.

Benjamin Netanyahu a fost spitalizat sâmbătă pentru suspiciune de deshidratare. Într-un clip video publicat de echipa sa, Netanyahu le-a atras atenția israelienilor să fie atenți și să se hidrateze corespunzător în această perioadă.

El a explicat că a fost la plajă, unde „a stat la soare fără nimic pe cap și fără să bea apă”, informează Politico. „Nu e o idee prea bună”, a spus Benjamin Netanyahu. „Vă mulțumesc, în primul rând pentru grija pe care mi-o purtați și mulțumesc excelentei echipe medicale de la centrul medical Sheba, unde am fost internat.

Slavă Domnului, mă simt foarte bine, dar am o rugăminte la voi – ne confruntăm cu un val de căldură în întreaga țară, așa că vă rog să stați mai puțin timp la soare și să beți mai multă apă”, a spus Netanyahu. Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a fost examinat la spitalul Sheba din Tel Hashomer, în apropiere de Tel Aviv.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: