Skip to content
Politică

Berbeceanu, despre creșterea numărului de cazuri COVID în Capitală: Trebuie accelerat procesul de vaccinare

Inquam Photos / Octav Ganea

Peste 500 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 au fost confirmate în Capitală în ultimele 24 de ore, o creștere care îngrijorează și trimite cu gândul la posibilitatea instituirii din nou a scenariului roșu.

În plus, două unități de învățământ, o grădiniță și o școală, au activitatea suspendată de astăzi, tot din cauza infectărilor cu COVID-19.

" "
" "

În acest context, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, face din nou apel la prudență și la respectarea riguroasă a măsurilor de protecție.

„Deocamdată această limită de 3 la mie e prevăzută în actele normative aflate în vigoare și la această limită ne raportăm.

Sperăm – și suntem optimiști – să nu ajungem la pragul de 3 la mie, să fim obligați, potrivit normelor legale în vigoare, să luăm acele restricții care limitează accesul în restaurante, localuri, teatre, săli de spectacole, cinematografe”, spus Berbeceanu.

Dar pentru asta trebuie să accelerăm procesul de vaccinare, ceea ce și facem, pe de-o parte, iar pe de altă parte să respectăm măsurile de distanțare și sanitare cu strictețe”, adăugat el.

1 comentariu la “Berbeceanu, despre creșterea numărului de cazuri COVID în Capitală: Trebuie accelerat procesul de vaccinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *