Skip to content
Politică

UPDATE Bercea Mondial: Îl aștept pe Traian Băsescu la închisoare

UPDATE

La finalul audierilor de la Curtea de Apel Pitești, Bercea Mondial a declarat că i-a dat bani președintelui Băsescu de mai multe ori și că îl așteaptă la închisoare.

Îl aştept pe Traian Băsescu la puşcărie. I-am dat bani. Serviciile Secrete mi-au făcut dosarul asta”, a spus Bercea Mondial, potrivit antena3.ro.

Bercea Mondial a lansat noi acuzaţii la adresa familiei lui Traian Băsescu, marţi, la sosirea la Curtea de Apel Piteşti.

Sandu Anghel le-a spus jurnaliştilor că şeful SRI, George Maior, ar trebui să facă publice înregistrările dintre el şi Bogdan Ionescu, ginerele lui Traian Băsescu.

„Spune-i lui Maior să dea interceptarea mea cu ginerele lui Băsescu. Să dea drumul la alte interceptări. El dă drumul cu copiii? Să-mi dea drumul cu ginerele lui Băsescu, cu Sida! De ce s-a întâlnit cu mine la Gara de Nord, la peco”, a spus Bercea Mondial ieşind din duba de poliţie.

Întrebat de jurnalişti despre motivul întâlnirii cu Bogdan Ionescu, Bercea a răspuns: „Să îmi spună ce se întâmplă la Cotroceni”.

Judecătorii vor decide dacă îi admit contestaţia la decizia de a-i prelungi mandatul de arestare primit în dosarul în care e cercetat alături de fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

Cu o zi în urmă, tot în faţa magistraţilor, Bercea a cerut conducerii SRI să facă publice înregistrările convorbirilor pe care le-a avut cu politicienii şi a vorbit din nou despre ceasurile cu diamante făcute cadou Elenei Udrea.

5 comentarii la “UPDATE Bercea Mondial: Îl aștept pe Traian Băsescu la închisoare

  1. A gafat foarte mult in ultimul timp ca sa mai ramana in libertate! Va plati pentru tot raul pe care l-a facut Romaniei in ultimii 10 ani!

  2. este cazul ca organele competente sa bage in seama aceste afirmatii pentru ca au inceput sa se adune din toate partile!! e de retinut si faptul ca numele doamnei Udrea este mentionat!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *