Skip to content
Politică

Bețivii lui Robert Negoiță scapă de închisoare FOTO DOCUMENT

libertatea.ro

Munteanu Radu Alexandru, directorul bețiv din Primăria sectorului 3, uns șef de primarul Robert Negoiță pe probleme de management informațional, a fost condamnat penal pentru alcoolemie la volan! Judecătorii au menționat însă, în fals, în sentință, că l-au condamnat pentru o infracțiune mai puțin gravă, la prima vedere, informează publicația cetateanul.net.

Se pare că sub Negoiță există deja o tradiție a cazurilor de condamnări din cauza influențelor băuturilor alcoolice așa cum puteți vedea în următorul fragment:

" "

„Munteanu nu este primul director din Primăria condusă de Robert Negoiță care riscă o condamnare pentru că s-a urcat băut la volan. Pe 12 februarie 2018, directorul adjunct al Poliției Locale sectorul 3, a condus sub influența băuturilor alcoolice un autoturism al instituției, cu care s-a răsturnat și a avariat alte trei autoturisme. Directorul adjunct al Poliției Locale sectorul 3, MEDREA ALEXANDRU, a fost supendat până la finalizarea cercetărilor, acesta conducând cu o alcoolemie de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În luna martie, un alt director, de la firma de pază subordonată Consiliului local din Sectorul 3, a fost nevoit să demisioneze după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a șofat sub influența băuturilor alcoolice”, scrie în știre publicația menționată anterior.

Robert Negoiță nu l-a demis pe director, tot așa cum nici nu l-a suspendat, cum îl obliga legea, la momentul în care Munteanu a fost trimis în judecată pentru beție la volan!

Directorul bețiv al lui Negoiță și-a recunoscut fapta

Cariera lui Munteanu Radu Alexandru a evoluat rapid, el ajungând, la doar 30 de ani, director la Direcția Administrativă și Management Informațional, cu un venit net de peste 8000 lei.

Pe 8 decembrie 2017 însă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 l-a trimis în judecată pe Munteanu Radu Alexandru pentru infracțiunea de a fi condus un autovehicul pe drumurile public, pe când se afla sub influența alcoolului.

Alexandru Munteanu a recunoscut în fața judecătorilor că a condus autoturismul în stare de ebrietate, având în sânge, la momentul depistării în trafic, o îmbibație alcoolică de peste 0,8 grame/litru alcool pur în sânge.

Eroare? Judecătorii l-au condamnat pentru altceva

Pe 22 mai 2018, Judecătoria sectorului 2 l-a condamnat pe directorul bețiv la zece luni de închisoare cu suspendare. Judecătorul a comis însă și o gravă eroare, care a avut drept rezultat mușamalizarea cazului.

sentinta-Munteanu-Radu.jpg (901×969)

După ce a descris cum a condus Munteanu, în puterea nopții și în stare de ebrietate autoturismul Seat nr. MH-89-WRM, judecătorul a consemnat că îl condamnă pe Munteanu pentru „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat”!?! Vezi alăturat sentința.

Contactat telefonic înainte de sentință, Munteanu Radu Alexandru a susținut că facem o confuzie, sugerându-ne ca nu el ar fi persoana care ar putea fi condamnată după ce a condus băut la volan. Aceasta deși în instanță el și-a recunoscut fapta de a se fi urcat beat criță la volanul autoturismului personal!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *