Skip to content
Sport

Bianca Andreescu despre fiinala cu Serena Williams: Cred că o să fie distractiv

Bianca Andreescu a vorbit despre finala de vis împotriva Serenei Williams de la US Open, cele două urmând a se duela sâmbătă seară.

Sportiva canadiană a mărturisit că a discutat cu oamenii din echipa sa și le-a spus că își dorește să joace cu Serena înainte că această să se retragă din activitate, iar acum visul ei se va împlini.

Îmi amintesc că întotdeauna le spuneam celor din echipa mea că vreau să joc cu Serena înainte să se retragă. Abia aștept meciul. Este o campioană, atât pe teren cât și în afara lui. Cred că meciul o să fie distractiv.

O urmăream când aveam vreo 10 ani. Am urmărit-o câștigând majoritatea titlurilor de Grand Slam și cred că va lupta pentru al 24-lea trofeu. Sunt sigură că va veni cu cel mai bun joc al ei și eu voi încerca să fac același lucru. Cred că cea mai bună va câștiga„, a spus Bianca într-o conferință de presă.

Andreescu și Williams s-au mai întâlnit o singură dată, anul acesta în finală Rogers Cup, însă americancă a abandonat la scorul de 3-1 din cauza unei accidentări la spate, scrie ziare.com.

Urma să joc împotriva unei campioane din tenis în finală Rogers Cup, sigur că eram foarte emoționată. Dar cred că am reușit să canalizez acea stare de nervozitate în altceva. Când am intrat pe teren nu m-am mai gândit cine e adversara mea. Experiență celor patru game-uri jucate cu ea cred că îmi va fi de ajutor sâmbătă.”

Bianca Andreescu, tenismena canadiană de origine română, a reușit să se califice în finală ultimului turneu de Grand Slam al sezonului, US Open.

În semifinale, ea a trecut greu, în două seturi, de Belinda Bencic, scor 7-6 (3), 7-5, și așteaptă acum duelul de vis cu Serena Williams din ultimul act de la Flushing Meadows.

Pentru Bianca, este prima finală de Grand Slam din scurtă ei carieră în tenisul profesionist.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *