Skip to content
Politică

Bica, acuzații INCENDIARE la adresa Laurei Codruța Kovesi și Florian Coldea

Avocata Alinei Bica a spus că reprezentantul Ministerul Public nu poate să înţeleagă temerea inculpatei Alina Bica faţă de Florian Coldea, şeful SRI, în momentul în care acesta i-a cerut direct o soluţie favorabilă pentru Ovidiu Tender, acesta din urmă find cel care a denunţat anumite fapte pentru a profita de o îmbunătăţire a propriei situaţii juridice, având o condamnare de 10 ani într-un alt dosar instrumentat de inculpata Alina Bica.

Potrivit Antena 3, Alina Bica a vorbit, în seara în care a primit încă un mandat de arestare preventivă, despre mai multe subiecte.

„A vorbit despre faptul că ar fi fost chemată de generalul SRI Florian Coldea, pentru a avea o discuţie referitoare la dosarul în care era cercetat Ovidiu Tender şi că acesta i-ar fi spus să se mai gândească cu privire la soluţia din acest dosar. Aceasta ar fi spus că lucrurile sunt bine stabilite şi nu mai era loc de discuţii, însă generalul i-ar fi dat de înţeles că poate ar fi mai bine să se gândească la o altă funcţie pe care să ocupe, nu cea de procuror şef al DIICOT. Alina Bica a mai spus că, după această discuţie nu ar mai fi primit sesizări din partea SRI cu privire la alte fapte de corupţie şi cele care ar mai fi venit ar fi fost „neserioase”.

„Alina Bica a făcut mai multe declaraţii în faţa ICCJ, a vorbit şi despre soluţia pe care a dat-o în cazul lui Adriean Videanu, că i s-a părut legală, că s-a uitat în dosarele mari din trecut din România şi a observat că niciun procuror nu a fost cercetat sau urmărit penal pentru soluţiile pe care le-a dat în anumite cazuri, folosind ca exemplu inclusiv dosarul transferurilor.”

1

2 3 4 5

6

Sursa foto: ziuanews.ro

1 comentariu la “Bica, acuzații INCENDIARE la adresa Laurei Codruța Kovesi și Florian Coldea

  1. Se potriveste cu ceea ce a sustinut dna Ciurea, cea care a anchetat dosarul ALRO. Ea a fost mai norocoasa- doar i s-a luat dosarul si a trebuit sa plece din sistem, nu a fost arestata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *